Vacature commercieel account

24 September 2018

In het kader van haar expansie en vernieuwde klantenbenadering is Zakenkantoor Vanhoof op zoek naar een COMMERCIËLE ACCOUNT PARTICULIEREN EN B2B.


Zakenkantoor Vanhoof is reeds 3 generaties een gekende partner in het aanbieden van verzekeringen en financiële producten. Zakenkantoor Vanhoof wil zich onderscheiden van de grootbanken die hun eigen merk promoten (flagshipstores).

 

Wij streven naar een (kleinschalig) advieskantoor, dicht bij de mensen. Gedreven door een unieke klantgerichte aanpak, met tijd voor het persoonlijk verhaal en met een sterke nadruk op de invulling van de behoeften, waarbij de kwaliteitsproducten achterliggend worden aangeboden.

 

Om haar toekomstplannen te realiseren zoekt Zakenkantoor Vanhoof een commerciële account.

 

De commerciële account is verantwoordelijk voor de benadering van de kernklanten en de groei van de B2B klanten.

 

Hij of zij legt contact met de klanten, inventariseert de wensen van de klant zowel menselijk en financieel. Hij of zij onderbouwt de relaties, versterkt de netwerking en membershipavonden met klanten. De administratie en verwerking van dossiers wordt door het ondersteunende team verwerkt. Werken in team is erg belangrijk.

Wij zijn op zoek naar een persoon met zowel een economisch profiel die over de nodige sociale inzichten en vaardigheden beschikt. Een master profiel en ervaring zijn gewenst. Ervaring in verzekeringen is een plus.

 

Tevens is het belangrijk dat jij

  • openstaat voor verandering, digitalisering is jou niet vreemd.
  • actief kansen kan detecteren en de nodige tools hiervoor benut.
  • empatisch en pro-actief bent.

 

Verlonen en belonen zijn prestatiegericht opgebouwd, de verhouding work life balans is een belangrijk item in de samenwerking.

 

Zakenkantoor Vanhoof is lid van de Plus++ groep die de markt benadert met een sterk vernieuwende aanpak.

 

Interesse? Neem contact op met Ilse Vanhoof - ilse@zkvanhoof.be - Tel: +32(0)16/65.60.61



Deel dit nieuwsbericht: